utorok 3. novembra 2009

Perunica fest IV.

Máme tu ďalšiu koncertnú lahôdku v podobe IV. pokračovania festivalu Perunica, ktorý sa uskutoční 27.11. v Nitre a 28.11. v Prešove. Tento krát si na svoje prídu predovšetkým milovníci stredovekom napáchnutej hudby s dominantnými prvkami slovanskej tradičnej hudby vo výraznejšej miere jako tomu bolo v prípade predchádajúcich podujatí pod značkou Perunica.





8 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Už sa veru teším :)) aj keď som nič z toho nepočul, ale Perunica ma vždy zaujme tou atmosferou. Nitrania, čakajte nás tam na južnom konci.

ArmySlav

Raslavien povedal(a)...

Ja som na rozdiel od svojho turčianskeho brata počul všetky, a veľmi sa teším najmä na tie dobové veci. Už si to predstavujem ako to bude vo Vrtáku vyzerať, hehe...

:)

Anonymný povedal(a)...

No jasne Rafo,ale tak zas Ty poznáš všetko. Ber ohľad aj na mňa, čo musím sledovať aj iné žanre aby som bol v obraze :))
Ale tak teším sa

ArmySlav

Unknown povedal(a)...

No,ja som tiež zvedavý na tento koncert.poznám jedine Obtest s počutia,ale ten Jar ma zaujíma tiež...A aj baby,ktoré tam budú :-)

Anonymný povedal(a)...

Ach je mi lúto, že v Prešove nie je Jar :( alebo aspoň nie je napísaná :((

Anonymný povedal(a)...

No ja som s koncertíkom spokojný :))

ArmySlav

Raslavien povedal(a)...

Koncert sa veru vydaril, mne sa zostava hudobných zoskupení páčila z ročníkov Perunice najviac. Keby som nebol spoločensky unavený, tak poviem, že nemal chybu :)

P.S. fotky od Radoslawa sú na stránke www.rudobrody.pl v sekcii galéria...

bebo povedal(a)...

Koncert bol fajn,dúfam,že budúci rok budem mať tiež dôvod tam ísť.No,ja som nepil a myslím si,že by som urobil dobre aj keby som nebol vodič.Aspoň si všetko pamätám.